Raspandacul

Forum

20.Octombrie.2018, 04:42:45 pm *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit mailul care contine codul de activare al contului?

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
Noutati: Forumul este deschis, toată lumea este invitată să participe
 
   Pagina principala   Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creeaza un cont  

Pagini: [1]
  Imprima  
Autor Subiect: Pe Iisus l-au ucis carturarii...  (Citit de 6050 ori)
Adam
Newbie
*
Mesaje: 2


Vezi Profilul Adresa de mail
« : 21.Februarie.2007, 08:47:19 pm »

"Paziti-va de carturari, carora le place sa se plimbe in haine lungi, care iubesc plecaciunile in piete, si scaunele cele dintai in sinagogi si locurile cele dintai la ospete, mancand casele vaduvelor, si de ochii lumii rugandu-se indelung" spunea Iisus cu 2000 de ani in urma, spuse consemnate in Biblie. Si cum adevarurile Bibliei sunt eterne, ne-a fost dat si generatiei noastre sa vedem cum carturarii romani si-au etalat din plin, dupa anul 1989, egoismul si imoralitatea evidentiate de Iisus:
==Carturarii manageri, administratori si AGA-mani, au jefuit si au falimentat intreprimderile de stat pe care le conduceau, devenind multimiliardari;
==Carturarii avocati, magistrati, politisti, prin comertul cu dreptatea au ajuns multimiliardari;
==Un mare numar al carturarilor medici au facut averi, exploatand durerea semenilor;
==Zeci de mii de carturari ofiteri si generali, care erau platiti sa apere averea poporului roman, au trecut cu arme si interese in tagma jefuitorilor si sinecuristilor;
==Carturarii profesori vand note si diplome; si apoi se lamenteaza de lipsa de educatie si civism a fostilor elevi, ajunsi carturari.

Simuland democratia, carturarii politicieni au preluat puterea in stat, legiferand in primul rand propriile privilegii, onoruri, demnitati si salarii mari pentru tagma lor, luate din buget, adica din buzunarele vaduvelor si saracilor. Acesti carturari care au condus Romania dupa 1989 au comis impotriva poporului roman un fariseic, dar veritabil genocid; nu au ucis; jefuindu-i si umilindu-i, i-au determinat pe romani sa-si doreasca moartea.

Ca urmare a acestei politici, prin foamete, sinucideri, avorturi, autoexilare, populatia Romaniei, condusa de carturari, a scazut in zece ani cu un milion de oameni.

Setea de inavutire si endemicele pretentii egoiste si egocentrice, au fost esenta maniei lor revolutionare si motivele pentru care l-au ucis pe rivalul lor egocentric Nicolae Ceausescu.

Carturarii romani ce au intrat in viata publica dupa 1989 ne-au demonstrat ca nu au principii etice, ci numai pretentii si interese; nu cunosc sentimentul datoriei si nici al demnitatii de a trai din ce produc si vand, caracteristici ale omului civilizat.   

Sinecurile si cersitul de la buget, de la sponsori, sau mai nou de la organizatii internationale, alaturi de abuzuri si inselatorii, sunt baza existentei lor. Parazitismul este modul lor de viata.

Iisus, le cerea sa-si iubeasca semenii, sa-si vanda averile si sa le dea la saraci; si L-au ucis. Si pe Iisus si pe Ceausescu din acelasi motiv.

Stiu ca sunt si intelectuali veritabili, civilizati. Dar daca tac, consimt.

Vizitiu Adam
« Ultima modificare: 22.Februarie.2007, 12:29:22 pm de catre Raspandacul » Memorat
Raspandacul
Administrator
Full Member
*****
Mesaje: 124


Lucian Velea


Vezi Profilul Adresa de mail
« Raspunde #1 : 22.Februarie.2007, 12:38:11 pm »

Iisus, le cerea sa-si iubeasca semenii, sa-si vanda averile si sa le dea la saraci; si L-au ucis. Si pe Iisus si pe Ceausescu din acelasi motiv.

Textul are mai multe idei interesante, insa alaturarea asta chiar nu o pricep. Ceausescu nu era generos si plin de iubire pentru semeni precum Iisus, chiar din contra.
Memorat
Adam
Newbie
*
Mesaje: 2


Vezi Profilul Adresa de mail
« Raspunde #2 : 22.Februarie.2007, 04:09:56 pm »

Nu e vorba de generozitate ci de atitudinea fata de avere.Iisus numai propovaduia renuntarea la avere si a starnit mania carturarilor, mai-batranilor si fariseilor,oameni cu greutate in conducerea lumii israelite antice;Sistemul comunist  prin Ceausescu interzicea averea.Iar iubitorii de avere i-au ucis  pe amandoi.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprima  
 
Mergi la:  

Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media